polibek u nože smrti

23.10.2013 20:34

Já-

Ve škole u oběda jste se s Hancou domlouvali na ten koncert 1D and BTR, měli totis společně turné no a najednou Marky vykřikne:,, to je přece..." Všichni se podívají a tam Taylor Switch jak se baví s naší učitelkou o tom že by měla u nás přednášku a tak jste se přizvali k rozhovoru a Taylor říká, tak tyto broučky chováte musi to být zábava a Marky ,,jj" a co ta přednáška, o které se bavite a ona, že by tu u nás udělala přednášku o svém životě.

kámoška/BFF-

s pohledem na Taylor, bych jí oejmula řekla, že se na ní těším :)

Já-

Taylor byla rada že má fanouška před sebou a není kluk, který by ji nejrači znásilnil... No a za týden, když začala přednáška jste zjistili hodně věci, třeba že je dobrá matematička a s Harrym se rozešla kvůli popularitě po přednášce jste měli dotazy tak Kotas (nejchytřejší kluk) se ptal na roboti(blbosti) věci a ty se zeptala?

kámoška/BFF-

,,Jak se bráníte, proti těm lidem, kteří o vás na Twitter píšou že je kráva a takové věci.

Já-

,,No to víš mám na to svoje lidi, každou budoucí star, tohle musí učit. učí dokonce i útok fanoušků! Někdy to bolí..."odpověděla Taylor s směvem. ,,Má někdo další otázku?" ... ,,Ne, nevadí tak já abych skončila"

později:

Šla jsi za Taylor, abys jí požádala o autogram a ona tě jaksi nečekala, líbala se s Harrym. Pro tebe to znamenalo jenom dvě věci

1. oni spolu zase chodí?!

2. blízskosti je i Luis (který se ti líbí, znáš ho z tábora)

V tu chvíli do tebe někdo narazil. Otočila jses a to vykřikla:,, Neumíš dávat pozor, Blbe!" A on to byl kluka né obyčejný, totiš Logan, teda tak se ti aspoň představil a najednou než jses nadála jsi byla u něho doma.

 

—————

Zpět